2009. október 20., kedd

Vacsoracsata 8. hét - Tóth Gabi Magyaros menüvel várta vendégeit



Tóth Gabi

Énekes
születési idő: 1988. 01. 17.
csillagjegy: Bak
kínai: nyúl
születési hely: Tapolca, Magyarország

* Megasztár 2. - legjobb női előadó
Forrás: tothgabi.hu




Lenyűgözte sztárvendégeit Tóth Gabi magyaros menüsorával
A fiatal énekesnő háromfogásos menüje osztatlan sikert aratott vendégei körében.

Gabi sokáig arról volt híres, hogy ő az elismert Tóth Vera énekesnő kishúga, de mára már kivívta magának a jogot, hogy a saját munkássága miatt írjanak róla a bulvárlapok. A fiatal énekesnő majdnem nap, mint nap a pletykalapok címlapjain díszeleg furcsa öltözködési stílusa, szerelmi élete, vagy énekesnői karrierje miatt.

Gabi a Vacsoracsatában is hozta formáját, merész öltözetéről férfi vetélytársai le sem tudták venni szemüket egészen addig, míg terítékre nem került az est első fogása. A Tóth lánynak ugyanis sikerült háromfogásos menüsorával még a kihívó viseletéről is elvonni a sztárvendégei figyelmét.

A vacsora nagyon jó hangulatban telt, a fogások kifogástalanok voltak. Az est folyamán Erika többször meg is jegyezte: Gabi te már készen állsz a házasságra.

A fiatal sztárszakács főzőtudományát Emilio 8, Erika és Tibi 10-10 ponttal jutalmazta, így összesen 28 ponttal büszkélkedhet.


Videó



Előétel:

Jókai bableves


Főétel:

Baconbe göngyölt aszalt szilvás máj, sütőtökös krumplipürével


Desszert:

Szilvás és erdei gyümölcsös joghurttorta

0 megjegyzés:

 

Celebek vacsora csatája, - Vacsoracsata receptek Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template