2009. szeptember 7., hétfő

A blog kedvence az első héten Hernádi Judit


Az elmúlt hét Vacsoracsatáját a blog szavazók igy értékelték:


Itt is Hernádi Judit nyerte a múlt heti Vacsoracsatát, igaz itt nagyobb előnyt szerzett, nem csak egy pontot.
A műsorban a fiúk biztos összebeszéltek, hogy mindenki azonos pontot szerezz, és egy szem nőjüket juttatják a csúcsra :)


A műsorban az eredmény:

Hernádi Judit 50 pont

Bajor Imre 49 pont

Farkasházy Tivadar 49 pont

Hajdu Steve 49 pont

Hajós András 49 pont

Kern András 49 pont


Reméljük e héten is hasonló jó műsorokat látunk!



Az elmúlt hét legemlékezetesebb pillanatai…

A hét első vendéglátója Hajós András volt. Az Emil Rulez frontembere megmutatta stúdióját, elárulta, milyen „jó” kapcsolatot ápol szomszédaival, akik, ha tehetik, az első adandó alkalommal feljelentik.

Második este Hajdu Steve-re került a sor, hogy elkápráztassa vendégeit. A műsorvezető számára már az előétel elkészítésével meggyűlt a baja.

Szerda este a mindentől félős Bajor Imre próbálta elkápráztatni vendégeit - több kevesebb sikerrel. Köztudott ugyanis, hogy a népszerű színész egyedül még egy teát sem képes megfőzni. Feleségének hála, vendégei erről a vacsoráról sem távoztak üres hassal.

Csütörtök este Farkasházy Teddy ragadt fakanalat. A bölcslekedő műsorvezető azonban nem az ételekre helyezte a hangsúlyt, hanem vendégei okítására.

Pénteken a Heti hetes egyetlen hölgytagja Hernádi Judit látta vendégül a népszerű asztaltársaságot. A csinos műsorvezető a háromfogásos vacsorán kívül egy szívhez szóló meglepetést is adott vendégeinek.

Vasárnap este Kern Andrásra került a sor. Éppúgy, mint a többi este, ez is eseménydúsan telt, láthattuk Hernádi Juditot kissé becsípett állapotban és meghallgathattuk Hajós és Hernádi közös duettjét is.





Forrás: vacsoracsata.tv

0 megjegyzés:

 

Celebek vacsora csatája, - Vacsoracsata receptek Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template